Feijóo utilitza l’amnistia com a espantall a Galícia i contraposa l’oferta del PP a la “fractura” del BNG i PSOE

El líder del PP demana als ciutadans que castiguin a les urnes els pactes de Sánchez amb l'independentisme

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha recordat aquest dilluns que el candidat del PP a repetir com a president de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, és “garantia” que Galícia no iniciarà “camins cap enlloc”. Segons Feijóo, en aquestes eleccions els gallecs elegeixen entre dues maneres d’entendre la política: “La que multiplica les dificultats, com lamentablement estan patint els catalans des que es va iniciar el procés nacionalista i independentista”, o “la que resol”. “Hi ha governs autonòmics que han estat pioners en la fractura, i partits com el BNG que volen traslladar el model de la fractura a Galícia, com ho ha fet el PSOE a Espanya”, ha dit.

Núñez Feijóo ha fet aquestes manifestacions a la presentació de l’esmorzar informatiu que el president Gallec, Alfonso Rueda, ha fet a la seu de La Razón a Madrid a quatre dies de l’inici de la campanya electoral gallega, durant la matinada de dijous a divendres.Segons Feijóo, “Galícia funciona”, ha dit, i mentre que el govern espanyol “promou la divisió” perquè “només hi ha interessos de part”.

El líder popular considera que “mentre uns permeten que una minoria imposi els seus objectius a la majoria, Galícia es governa des de la majoria, i mentre uns busquen que la nació fracassi i se centren en les necessitats personals, polítiques i judicials, Galícia es preocupa pels problemes reals dels ciutadans”.”En què beneficia als ciutadans que uns polítics quedin eximits de complir la llei? O que s’eliminin o suavitzin delictes de malversació o corrupció, i rebaixar el llistó del terrorisme?”, ha preguntat.

Segons Feijóo, l’aprovació de la llei d’amnistia demostra que la prioritat del govern espanyol és el mateix govern. “Han ignorat els espanyols i els principis constitucionals, i els espanyols no ho ignorarem”, ha sentenciat.”Aquest país funcionarà millor si la política no es tanca en subhastes privades a Ginebra o Waterloo”, ha conclòs.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari