El PP reuneix uns 70.000 manifestants contra de l’amnistia a Madrid

El Partit Popular ha criticat el Govern de Pedro Sánchez pel pacte de l'esmena que blindaria a Tsunami Democràtic i als CDR

La concentració del PP contra l'amnistia a la Plaça Espanya de Madrid (Roger Pi de Cabanyes, ACN)
La concentració del PP contra l'amnistia a la Plaça Espanya de Madrid (Roger Pi de Cabanyes, ACN).

Unes 70.000 persones, segons el PP, s’han manifestat en contra de l’amnistia a la Plaça d’Espanya de Madrid. Ho han fet sota el lema ‘En defensa de la igualtat dels espanyols’ i amb el líder del Partit Popular, Alberto Núñez-Feijóo, els presidents autonòmics del partit i l’expresident del Govern central José María Aznar.

El PP ha criticat el Govern de Pedro Sánchez després de l’últim pacte entre el PSOE i Sumar amb ERC i Junts, que ha culminat en una esmena a la llei de l’amnistia, que es preveu aprovar el dia 30 al ple del Congrés dels Diputats i que blindaria Tsunami Democràtic i els CDR, reconeixent com a terrorisme els actes en què hi hagi “violacions greus” de drets humans.

“És veritat que Sánchez ha comprat la investidura. El seu objectiu és construir un mur per aïllar aquells que no el segueixen. Estem per defensar la justícia i la Constitució del nostre país. Estem per enderrocar el mur del sanxisme. Estem amb la dignitat intacta per molt que mercadeixin amb ella”, ha assegurat Feijóo.

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha utilitzat el sarcasme en la seva intervenció: “ETA és passat. El 1-O també és passat. El referèndum il·legal… Tot és passat. Ara Otegi és un home de pau”.

“No ens resignem a que Espanya es converteixi en una colònia del sanxisme. Es cansaran de veure’ns als carrers, arribarem fins a l’últim racó d’Espanya. Els guanyarem, els vencerem”, ha indicat José Luis Martínez-Almeida, alcalde de l’Ajuntament de Madrid.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari