Marlaska acusa González i Guerra de deslleials i nega cap possibilitat de transfuguisme

El ministre de l'Interior creu que l'exvicepresident "s'ho ha de fer mirar" pel seu atac masclista a Díaz

  Fernando Grande-Marlaska

  El ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha acusat aquest divendres l’expresident del govern espanyol Felipe González i l’exvicepresident Alfonso Guerra de “deslleialtat”. “Per a mi, com a persona, la lleialtat és un valor fonamental, i crec que perdre la lleialtat a principis i valors és difícil d’entendre”.

  Marlaska també ha criticat durament les manifestacions de Guerra sobre la vicepresidenta segona del govern central, Yolanda Díaz, de qui va dir que dedica molt de temps a la “perruqueria” i és una política “sense essència”. En declaracions als mitjans a Aranjuez (Madrid), Marlaska ha afirmat que Guerra “s’ho ha de fer mirar”, perquè les seves paraules són “una prova manifesta d’aquest masclisme que encara perdura”. “El greu és que li surt natural dir coses d’aquesta gravetat” i “és un exemple que deixa clar que tots ens hem de continuar comprometent més en polítiques feministes”.

  Pel que fa a les apel·lacions del PP al transfuguisme de diputats del PSOE, el ministre ha afegit que “qualsevol intent de trencar la unitat del PSOE està condemnat al fracàs, perquè el PSOE és un partit cohesionat, fort i treballa pel millor de la societat, que és un govern de progrés”.

  (Visited 55 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari