Raquel Sánchez diu que no hi haurà trànsfugues del PSOE

La ministra de Transports ha esquivat valorar les declaracions de Guerra i González sobre l'amnistia

    La ministra de Transports en funcions, Raquel Sánchez

    La ministra de Transports, Raquel Sánchez, confia “absolutament” que no hi haurà trànsfugues del PSOE en el debat d’investidura del líder del PP, Alberto Núñez Feijóo. “Els socialistes hem demostrat la fermesa en les conviccions”, ha manifestat la ministra, que ha dit que els acostaments dels populars a diputats socialistes són “un intent a la desesperada del PP d’apel·lar a aquest transfuguisme” i “un exercici de pur esperpent”.

    En una atenció als mitjans a la seva arribada a la reunió de ministres europeus de Transport que se celebra aquest divendres a Barcelona, Sánchez ha afegit que és una mostra més de la “desesperació” de Feijóo “davant una investidura que només ha fet perdre temps als espanyols”. De fet, el líder del PP trucarà en les pròximes hores al president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, segons han confirmat fonts del PP, en el marc dels contactes que diu que manté de cara a la seva investidura de la setmana que ve.

    Pel que fa al posicionament de l’expresident Felipe González i l’exvicepresident Alfonso Guerra contra l’amnistia, la ministra de Transports ha esquivat entrar en valoracions d’unes declaracions que, diu, “es fan a títol personal”. Ambdós exdirigents socialistes van aprofitar la presentació del llibre de Guerra per acusar Sánchez de ser “deslleial” per negociar una amnistia amb les forces independentistes.

    Sánchez ha tret pit de la “diversitat i la pluralitat” del PSOE, i ha lloat el diàleg com a eina en el marc de la Constitució. “Presentarem el millor projecte que entenem per aquest país i el que com a socialistes podem oferir a la ciutadania, més enllà de les opinions personals que representen a qui les formula”, ha dit, amb relació a les paraules de González i Guerra.

    (Visited 62 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari