Guerra, contra Díaz: “Li haurà donat temps entre una perruqueria i una altra”

L'exvicepresident diu que la vicepresidenta segona hi dedica "molt temps" i menysté que critiqui el rigor de Felipe González

Alfonso Guerra, a Antena 3

L’exvicepresident del govern Alfonso Guerra ha carregat a Antena 3 fent befa contra la vicepresidenta segona i líder de Sumar, Yolanda Díaz, per les crítiques que havia dedicat a l’expresident Felipe González, dient que “entre una perruqueria i una altra” hauria tingut “una estoneta per estudiar”.

Després que la presentadora, Susanna Griso, li digués que rebria crítiques per un comentari com aquest, Guerra ha afegit “és la veritat”, i que Díaz “li dedica molt de temps” i que “no té cap essència”.

Guerra ha reaccionat d’aquesta manera al fet que Díaz retragués a González una manca de rigor polític. “La vicepresidenta, criticant la manca de rigor polític, jurídic… ella?”, ha manifestat abans d’ironitzar sobre si ho havia fet entre visites a la perruqueria.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari