Puigdemont: “Un dia ets decisiu per fer govern a Espanya, l’endemà Espanya ordena el teu arrest”

L'expresident de la Generalitat ironitza sobre la petició de la Fiscalia de cursar una nova euroordre contra ell i Comín

    L'expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, en una entrevista a RAC1

    L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, ha ironitzat aquest dilluns al matí amb la decisió de la Fiscalia del Tribunal Suprem de demanar al jutge Pablo Llarena que cursi noves ordres de detenció contra ell i Toni Comín. “Un dia ets decisiu per fer govern a Espanya, l’endemà Espanya ordena el teu arrest”, ha manifestat Puigdemont en un missatge a Twitter.

    El ministeri públic ha sol·licitat al magistrat instructor de la causa del procés a l’alt tribunal que emeti novament ordres internacionals i europees de detenció i entrega contra els dos eurodiputats de Junts, després que el Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) que els retirés la immunitat com a europarlamentaris.

    “Tenint en compte la situació personal d’ambdós, fugits de la justícia i en rebel·lia, resulta procedent emetre novament ordres de detenció internacionals i europees respecte a ambdós processats”, sosté la Fiscalia.

    (Visited 109 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari