Sánchez: “Presidents de dretes a Moncloa i Palau van portar Catalunya a la fallida i dos socialistes la farem avançar”

El líder del PSOE demana "una victòria àmplia" del PSC per garantir "estabilitat i prosperitat"

El president del Govern d'Espanya i líder del PSOE, Pedro Sánchez, saludant amb el cap de llista del PSC, Salvador Illa, abans de començar un míting a Montmeló (Mariona Puig, ACN)
El president del Govern d'Espanya i líder del PSOE, Pedro Sánchez, saludant amb el cap de llista del PSC, Salvador Illa, abans de començar un míting a Montmeló (Mariona Puig, ACN).

El president del Govern d’Espanya i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha fet una crida a votar el cap de llista socialista, Salvador Illa, a les eleccions del 12 de maig per aconseguir “una victòria àmplia” que garanteixi “estabilitat i prosperitat” a Catalunya. “Dos presidents de dretes a la Moncloa i al Palau de la Generalitat van portar Catalunya a la fallida i dos presidents socialistes serem els que la farem avançar”, ha subratllat el cap de l’executiu central durant un míting del PSC a Montmeló, que ha reunit unes 2.000 persones segons l’organització. Sánchez ha remarcat que a Catalunya “s’ha patit una dècada perduda en oportunitats, drets i cohesió social”.

Sánchez ha reclamat una victòria “àmplia” per a Illa per garantir “estabilitat” i “força de govern”. Segons ha dit, els dos socialistes plegats faran “que Catalunya avanci en drets, oportunitats i convivència.

El president del Govern central ha lamentat la “dècada perduda” a Catalunya i s’ha referit als mals resultats a l’informe PISA i a la poca inversió en energies renovables i en sanitat. “Per això, és tan important que us mobilitzeu per a la nova etapa, basada en l’avenç i no la paràlisis, en la convivència i no la divisió”, ha subratllat. El líder del PSOE ha demanat “que ningú es quedi a casa”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari