Collboni recorrerà la sentència contra l’Eix Verd de Rocafort però afirma que les coses “es poden fer millor”

L'alcalde de Barcelona ha explicat que actualment s'estan fent intervencions per valor de 2,5 milions d'euros sobre aspectes de les obres "que no s'han acabat bé"

L'alcalde Jaume Collboni al ple municipal (Blanca Blay, ACN)
L'alcalde Jaume Collboni al ple municipal (Blanca Blay, ACN).

Jaume Collboni ha afirmat que no desmantellarà l’Eix Verd de Rocafort com marca la sentència que s’ha conegut avui contrària a la manera com es va tirar endavant l’obra. L’alcalde de Barcelona ha explicat en una entrevista a Radio Nacional de España (RNE) que el consistori recorrerà la decisió perquè està convençut que els serveis urbanístics “van fer les coses bé”.

També ha afirmat que “es poden fer millor”. En aquest sentit ha assegurat que en el futur el govern municipal tindrà en compte la “debilitat jurídica” del projecte, ja que la justícia ha tombat tres dels quatre eixos verds que conformen la Superilla. Ha explicat que actualment s’estan fent intervencions per valor de 2,5 milions d’euros sobre aspectes de les obres “que no s’han acabat bé”.

D’altra banda, l’alcalde de Barcelona també ha opinat sobre la decisió del Ministeri de Cultura de suprimir el Premi Nacional de Tauromàquia, anunciada avui pel ministre Ernest Urtasun. “A Catalunya té coherència, perquè no hi ha tauromàquia. Respecto les decisions del govern. Però veient que s’han creat cinc premis més arran de la decisió, no sé si l’objectiu que es persegueix s’aconsegueix. De vegades és millor que les coses vagin evolucionant”, ha reflexionat el batlle barceloní.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari