La CUP carrega contra Junts per les propostes “dantesques” sobre immigració i apel·la al vot d’esquerres

Els anticapitalistes fan una crida a la mobilització per combatre l'extrema dreta: "Cap vot es pot quedar a casa"

La cap de llista de la CUP, Laia Estrada; i el candidat Xavier Pellicer en un acte electoral (Maria Asmarat, ACN)
La cap de llista de la CUP, Laia Estrada; i el candidat Xavier Pellicer en un acte electoral (Maria Asmarat, ACN).

La CUP ha carregat contra Junts per les propostes “dantesques” sobre immigració. Des de Mataró, el partit ha criticat els alcaldes del Maresme que fa uns mesos van demanar l’expulsió dels delinqüents multireincidents estrangers i han lamentat que aquesta sigui la “trista resposta” de la candidatura que encapçala Carles Puigdemont en matèria de seguretat.

Els anticapitalistes han apel·lat al votant d’esquerres i han demanat mobilitzar-se per combatre l’extrema dreta, “porti la bandera que porti”. “El 12 de maig cap vot es pot quedar a casa”, ha dit la cap de llista, Laia Estrada. “La CUP és a les institucions com un terreny de batalla”, ha agregat.

A la plaça de l’Ajuntament de la capital del Maresme i davant més d’una vintena de persones, la CUP ha centrat l’acte en la seguretat i ha lamentat l’auge de l’extrema dreta com a resposta a aquesta qüestió. “Quan l’esquerra no fa d’esquerra hi ha una alternativa, que no és real, però que dona respostes senzilles a preguntes complexes”, ha dit el candidat Xavier Pellicer, que ha assenyalat a l’extrema dreta.

L’actual diputat ha demanat el vot el pròxim 12-M per combatre aquestes formacions i desplegar polítiques socials. “Volem posar una mica de color en aquest Parlament tan gris”, ha dit.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari