Illa rebutja els “vetos creuats” perquè “bloquegen” i “deterioren l’ambient democràtic”

El cap de llista del PSC afirma que Catalunya "no està en decadència" però "no ha estat governada els últims deu anys"

Salvador Illa, cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, durant un míting a Terrassa (Maria Pratdesaba, ACN)
Salvador Illa, cap de llista del PSC a les eleccions catalanes, durant un míting a Terrassa (Maria Pratdesaba, ACN).

El cap de llista del PSC a les eleccions catalanes del 12 de maig, Salvador Illa, ha rebutjat els “vetos creuats” que considera que estan imposant els partits durant la campanya. “Nosaltres no som el partit del veto. Som el partit del vot. Perquè el veto impedeix el govern i el vot l’erigeix. El veto és bloquejar i el vot és governar”, ha subratllat durant un acte electoral a terrassa. En la mateixa línia, Illa ha assegurat que els vetos “estan deteriorant l’ambient democràtic”. “Ni vetos, ni bloqueig: vots i govern”, ha resumit.

Durant la seva intervenció, ha assegurat que Catalunya “no està en decadència” perquè “té iniciativa, energia i empenta”. Tot i això, ha remarcat que els darrers deu anys no és que Catalunya hagi estat “mal governada”, sinó que “no ha estat governada”.”Deu anys, quatre presidents, dos partits, una sequera i no estem preparats”, ha carregat el socialista.

Segons creu, aquesta darrera dècada a Catalunya hi ha hagut “una insistència persistent i obsessiva en dividir”. “Han de deixar ja de furgar i incidir en els plantejaments divisius”, ha demanat Illa.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari