Continuen les aglomeracions i els horaris desactualitzats a l’R2 Sud

Les pantalles informatives de l'estació de Gavà encara mantenen els horaris anteriors a l'avaria

    Estació de Rodalies a Gavà (Albert Segura, ACN).

    Aquest dilluns es compleix una setmana de l’avaria que ha deixat sota mínims el servei de l’R2 Sud de Rodalies, però la línia continua patint problemes i els horaris de les pantalles de les estacions estan desactualitzats. Segons ha publicat RAC1, a l’estació de Gavà s’ha produït un embolic perquè els trens no passen quan ho indiquen les pantalles d’informació.

    Renfe ha complert les freqüències previstes, amb dos trens de Rodalies i un regional per hora i sentit, però per saber quan passaran els combois els usuaris han de consultar la informació a internet, ja que les estacions mantenen els horaris vells. Això, sumat a les aglomeracions que es produeixen als trens, ha causat la indignació dels passatgers, alguns dels quals es veuen obligats a quedar-se a l’andana perquè els vagons van molt plens.

    La companyia ha informat el mitjà esmentat que treballa per aclarir els horaris tan aviat com sigui possible. També estudia posar més autobusos complementaris i, de fet, aquest dilluns estrena una línia directa entre l’estació de Sant Vicenç de Calders i Barcelona.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari