Una avaria deixa sense circular la meitat dels trens a la R2 Sud

Només circula un tren cada mitja hora a causa d'una avaria en el sistema de senyalització

Un tren de Rodalies a l'estació de Mataró (ACN)

Una avaria a les instal·lacions d’Adif a Gavà està alterant la circulació de trens a la línia R2 Sud. Per aquest motiu, només circulen dos trens per sentit i hora entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona amb reforços puntuals entre Vilanova i Barcelona. Renfe ha indicat que tractarà que els trens que sí que fan aquest recorregut siguin combois de màxima capacitat, és a dir, els que tenen més vagons i, per tant, poden absorbir més passatgers.

Alhora, els trens regionals de Tarragona i l’Ebre, de les línies R13, R14, R15, R16, R17, es desvien pel Penedès per arribar a Barcelona, i Renfe no descarta que també s’hi puguin produir retards. La situació també afecta els trens de llarga distància entre Múrcia, el País Valencià i Catalunya, i només passen cinc combois al dia.

L’avaria va produir-se dilluns a la nit, després d’un incendi en un quadre de senyals que va afectar l’enclavament de Gavà. Centenars de persones es van quedar tancades entre dues i tres hores a diversos trens de Rodalies de la línia R2 Sud, i en alguns regionals que connecten Tarragona i les Terres de l’Ebre amb Barcelona. Tècnics d’Adif han estat treballant per determinar les causes de la incidència i intentar resoldre-la. De moment, no hi ha cap previsió de quan es podrà restablir la normalitat al servei.

(Visited 16 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari