Renfe posa un bus llançadora entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona arran de la incidència a l’R2 sud

Els serveis complementaris d'autobusos amb la capital catalana oferiran 35.000 places setmanals

Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels en direcció Barcelona (Gemma Sánchez, ACN)
Un treballador de Renfe indica els passatgers de l'R2Sud per agafar l'autobús a Castelldefels en direcció Barcelona (Gemma Sánchez, ACN)

Renfe ha anunciat que reforçarà amb un servei complementari de bus llançadora l’oferta entre Sant Vicenç de Calders i Barcelona arran de la incidència a l’R2 sud. En hora punta -de dilluns a divendres- de les 6:00 a les 9:00 hores cap a Barcelona; i en sentit contrari, cap a Sant Vicenç de Calders, entre les 18:00 i les 20:30 hores.

D’aquesta manera, es donarà continuïtat fins a Barcelona als trens regionals (R13, R14, R15, R16 i R17) que han de finalitzar el seu recorregut a Sant Vicenç per la restricció de capacitat al tram Castelldefels-El Prat de Llobregat. Els serveis complementaris de busos llançadora amb Barcelona de Castelldefels, Gavà i Sant Vicenç de Calders oferiran 35.000 places setmanals, segons ha assenyalat Renfe.

A aquests serveis llançadora són vàlids els títols de transport de Rodalies. Els viatgers no hauran de pagar res més per utilitzar aquesta alternativa de desplaçament. Al tram Sant Vicenç de Calders-Cubelles, els viatgers de l’R2 sud disposen del nombre de freqüències habituals, dos trens per hora i sentit. Renfe assegura que continua treballant a ampliar aquests serveis de busos llançadora i està contactant amb empreses del sector que puguin disposar de disponibilitat de vehicles i conductors.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari