Els nous horaris de Renfe a la R2 sud incrementen 13 minuts el temps de viatge per l’averia

Des de dilluns també s'amplia el servei alternatiu en busos a la relació Gavà-Barcelona

Un tren de Rodalies operat per Renfe a l'estació de Gavà (ACN)

Renfe implementa a partir d’aquest dissabte un nou horari al servei de Rodalies R2 sud, a causa de l’avaria a Gavà que afecta la línia des de dilluns a la nit i que no es preveu que estigui solucionada fins d’aquí a tres o quatre setmanes. La nova planificació incrementa en tretze minuts el temps de viatge actual.

Els viatgers podran consultar els horaris a través del web rodaliesdecatalunya.cat, l’aplicació per a telèfons mòbils de Rodalies i pels canals habituals de comunicació de Rodalies de Catalunya.

Renfe explica que l’objectiu del nou horari és minimitzar l’afectació als usuaris tenint en compte les limitacions de capacitat que presenta.

Des de dilluns s’incorporarà aquest servei complementari a la relació Gavà–Barcelona al matí (també de dos quarts de set a nou). En total, els serveis complementaris d’autobusos programats per Renfe oferiran al voltant de 30.000 places setmanals.

A més, els equips de Rodalies continuen treballant a ampliar aquests serveis substitutoris. Renfe indica que està contactant amb empreses del sector que puguin disposar de disponibilitat de vehicles i conductors.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari