Isern, excandidat a presidir la FCF, denunciarà Soteras per difamació

L'actual president de l'entitat esportiva va afirmar que Isern està sent investigat pel cas Soule

    Juanjo Isern

    L’excandidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) Juanjo Isern ha anunciat que denunciarà l’actual president de l’entitat esportiva, Joan Soteras, per falsedats i difamació per afirmar que està sent investigat pel cas Soule. “Mai havia posat una querella. Però és tan greu i fals, és un delicte penal, no puc quedar-me sense fer res”, ha manifestat Isern en una entrevista radiofònica recollida per Crónica Global, recordant que està citat al jutjat com a testimoni.

    Respecte als àudios que suposadament involucraven l’excandidat, als quals Soteras va fer referència per evitar la repetició d’eleccions a la FCF, Isern ha destacat que la Fiscalia no ha trobat indicis de delicte. De fet, ha arxivat la denúncia presentada per l’actual president de l’entitat esportiva.

    La setmana passada, l’excandidat va presentar un recurs al Tribunal Català de l’Esport (TCE) per les presumptes irregularitats que hauria comès la direcció de la FCF les darreres eleccions. En aquest sentit, Isern reclama o l’anul·lació de la candidatura de Soteras o la repetició dels comicis.

    (Visited 20 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari