Sánchez reuneix de nit el seu nucli dur a la Moncloa

El president del Govern va escriure ell mateix la carta i va demanar que la pengessin a les xarxes després d'intervenir al Congrés

Pedro Sánchez

La carta que el president del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha fet pública aquest dimecres per anunciar que sospesa la dimissió pels “atacs sense precedents” que ha rebut, arran de l’obertura de diligències a la seva esposa, ha provocat que bona part del seu executiu i del partit li hagin demanat que continuï, difon l’ACN.

Aquest dimecres a la nit, Sánchez ha reunit a la Moncloa el seu nucli dur, amb la vicepresidenta María Jesús Montero al capdavant, segons han informat fonts de l’executiu citades per l’ACN. També hi eren, segons va avançar la Cadena SER, el titular de Justícia, Félix Bolaños, el de Transports, Óscar Puente, i el secretari d’Organització del PSOE, Santos Cerdán.

Sánchez va tenir coneixement de l’obertura de diligències contra la seva dona, Begoña Gómez, aquest dimarts al vespre. Ja aleshores va fer una primera reunió amb el seu equip més pròxim per discutir els escenaris que deixava l’ofensiva promoguda pel sindicat d’ultradreta Manos Límpias. Aquesta primera reunió es va allargar fins a la matinada, afegeix la mateixa informació.

L’endemà, aquest dimecres, Sánchez va intervenir al Congrés, on, en resposta a Gabriel Rufián (ERC), va dir que “malgrat tot, encara crec en la justícia”.

Després, segons fonts de la Moncloa citades per la mateixa informació, Sánchez va escriure de la seva mà la carta que es va fer pública aquest dimecres, on anuncia que deixa en suspens la seva agenda, que sospesa la seva dimissió i que dilluns anunciarà la seva decisió.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari