Manos Limpias admet que la seva denúncia contra la dona de Sánchez es basa només en notícies que poden ser falses

L'organització d'ultradreta diu que correspon al jutge comprovar-ne la certesa

Miguel Bernad, dirigent de Manos Limpias
Miguel Bernad, dirigent de Manos Limpias

Manos Limpias ha reconegut en un comunicat emès aquest dijous que la denúncia que va presentar contra Begoña Gómez, l’esposa del president del Govern, Pedro Sánchez, es basa només en “informacions periodístiques”, i que podrien ser falses. El comunicat d’aquest pseudosindicat indica que “serà ara el jutge instructor qui haurà de comprovar si les citades informacions periodístiques són certes o no”.

L’escrit, signat per Miguel Bernad, dirigent de Manos Limpias, expressa que van tenir coneixement “a través de diversos diaris digitals” d’un seguit d’informacions “que afirmaven presumptes irregularitats, que podrien ser constitutives de delicte”, en “el comportament” de l’esposa de Sánchez, i que van traslladar-les al jutjat “després d’observar que la Fiscalia no actuava d’ofici” perquè la justícia “obrís diligències i comprovés la veracitat de les mateixes”.

Bernad, que ha negat haver comès cap “acte falsari”, ha especificat que la denúncia contra Begoña Gómez es basa en les citades informacions periodístiques “i només en les mateixes”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari