El PP reclama explicacions a Sánchez “en comptes de desaparèixer cinc dies”

Feijóo assenyala que si el president del Govern no ha donat respostes fins ara "per alguna cosa serà"

Alberto Núñez Feijóo

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha exigit “explicacions de manera immediata” al president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, “sobre els casos de presumpta corrupció que afecten el seu govern, el seu partit i el seu entorn”, i li ha retret que ho hauria d’haver fet “fa setmanes”, però “les seves respostes no han arribat”. “Per alguna cosa serà”, ha afegit el dirigent popular.

Per la seva part, el portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, ha criticat aquest dijous que Sánchez “desaparegui cinc dies per resoldre dubtes existencials” en comptes de donar explicacions. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Tellado ha defensat que Sánchez no té un problema polític sinó judicial. “Tots els ciutadans, també la seva família, estem sotmesos a l’imperi de la llei” ha afegit Tellado, per a qui “tot sembla indicar que hi ha un cas de tràfic d’influències” de la dona de Sánchez, Begoña Gómez, perquè “podria haver beneficiat empreses vinculades a ella de decisions directes del govern espanyol”.

D’altra banda, ha defensat que és un cas “molt diferent” al que afecta la parella de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha indicat que està relacionat amb frau fiscal i que “no s’ha beneficiat en res de la Comunitat de Madrid”. A més, ha assenyalat que el cas comença abans que fos la parella sentimental d’Ayuso i ha remarcat que “cap dona és responsable dels actes de la seva parella”.

Segons el portaveu dels populars a la cambra baixa, Sánchez pretén ara “victimitzar-se i polaritzar la societat” buscant adhesions en un context electoral, una situació que ha qualificat “d’inaudita” perquè, segons ha remarcat, no s’ha vist mai un primer ministre actuar d’aquesta manera.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari