Nova impugnació de les eleccions de la Federació Catalana de Futbol davant el Tribunal Català de l’Esport

El candidat Juanjo Isern acusa el president reelegit, Joan Soteras, de diverses irregularitats

Joan Soteras

Juanjo Isern, el candidat que va quedar segon a les recents eleccions de la Federació Catalana de Futbol (FCF), ha impugnat els comicis, acusant el president reelegit de la FCF, Joan Soteras, de cometre diverses irregularitats electorals mitjançant una trama per resultar guanyador.

Segons avança Crónica Global citant el contingut de l’escrit que Isern ha presentat al Tribunal Català de l’Esport, el candidat ha denunciat la inegibilitat de Soteras, l’existència d’anomalies en la constitució de les meses de votació i desenes de falsificacions d’actes electorals, que atribueix a la cúpula de la FCF.

Entre les suposades irregularitats denunciades davant el Tribunal Català de l’Esport, Isern afirma que la candidatura de Pep Palacios estava en realitat al servei de la de Soteras, que les meses van discriminar votants i que 171 clubs van participar en la votació mitjançant poders fraudulents.

A més, assenyala que no es va constituir una comissió gestora malgrat el termini marcat pel Tribunal Català de l’Esport per fer-ho, i que Soteras va mantenir responsabilitats directives mentre actuava com a candidat a la reelecció, de manera que se’n podia beneficiar electoralment.

La votació, celebrada el 13 de febrer, va ser la repetició dels comicis votats el maig del 2022, ordenada pel Tribunal Català de l’Esport, que llavors va declarar nuls 175 vots.

(Visited 218 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari