La Fiscalia demana arxivar les diligències contra Begoña Gómez

El Ministeri Públic recorre contra la resolució d'un jutjat de Madrid que ha obert diligències per tràfic d'influències contra l'esposa del president del Govern

Begoña Gómez, a la tribuna del Congrés - Foto: Telecinco

La Fiscalia Provincial de Madrid ha recorregut aquest dijous la resolució del Jutjat d’Instrucció número 41 de Madrid, que va obrir diligències per tràfic d’influències contra Begoña Gómez, la dona del president del Govern, Pedro Sánchez, arran d’una denúncia del pseudosindicat Manos Limpias.

El Ministeri Públic, que va ser notificat dimecres de la resolució, ha demanat revocar-la i arxivar la causa, per a la qual el titular del Jutjat d’Instrucció número 41 ha declarat el secret de les actuacions.

Arran de l’obertura de diligències contra la seva esposa, Sánchez va anunciar dimecres que es prenia uns dies de reflexió per decidir si continuava al capdavant del govern espanyol.

Aquest mateix dijous, Manos Limpias ha reconegut que la denúncia es basa exclusivament en informacions periodístiques la veracitat de les quals ha indicat que correspon al jutge comprovar.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari