Turull demana “respecte” pels periodistes per l’incident de Dalmases

El secretari general de Junts per Catalunya ha assegurat que el vicepresident del partit té el suport de la formació postconvergent per esclarir els fets

Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya, al Parlament
Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya, al Parlament.

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, no ha defensat de forma categòrica al vicepresident del partit i portaveu del grup parlamentari, Francesc de Dalmases. “Té el suport de Junts perquè s’aclareixin els fets”, ha afirmat.

Turull ha assegurat que demà l’executiva del partit postconvergent obrirà l’expedient informatiu que ha demanat Dalmases per esclarir els fets i poder-se “defensar”. “Es pot discrepar de moltes coses, però el respecte sempre ha de formar part del comportament dels representats públics”, ha expressat.

“Volem respecte pels periodistes i qualsevol altra persona de la vida pública o de l’àmbit de la política”, ha afegit. Amb l’expedient informatiu, Dalmases podrà “defensar-se de tot el que s’ha arribat a dir” i tothom podrà “dir la seva”: “No volem formar part d’una polèmica que volem resoldre”. TV3 també investigarà l’incident.

“Alt grau d’agressivitat”

Segons els testimonis que han parlat amb eldiario.es, Dalmases va tenir un “alt grau d’agressivitat” contra una periodista del FAQS després d’una entrevista concedida per Borràs al programa de TV3 el 9 de juliol. Dalmases hauria agafat pel canell la periodista i l’hauria tancat a una sala per esbroncar-la.

Estaven presents Borràs, el cap de gabinet i el cap de comunicació de la presidenta. Els testimonis de eldiario.es han afirmat que es va bloquejar la porta perquè ningú més hi pogués entrar.

Molts testimonis

El director del programa, Pere Mas, va assenyalar que les informacions que s’han publicat als dos diaris “són certes”. “Nombroses persones van sentir l’incident i que els crits van arribar a l’entrada del plató del FAQS”, ha explicat.

Dalmases ha demanat a Junts que s’obri un expedient informatiu per aclarir els fets i poder “defensar-se”. Al Parlament va assegurar que ell està sent víctima d’un “linxament”. La líder de Junts li ha donat suport i ha indicat que no hi va haver cap “agressió”.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.