Va xocar un cotxe amb un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat i hi va haver quatre ferits el 27 d’abril?

Doncs sí, tot i que no ho haureu llegit, escoltat o vist als mitjans de comunicació catalans. Només va aparèixer la notícia a dos digitals: Barnadiario.com i El Nacional, a la seva secció de successos ‘El Caso.cat’. Un turisme va xocar amb un dels trens de Ferrocarrils de la Generalitat que circulen per la línia Llobregat-Anoia a tres quarts de set del vespre del dissabte 27 d’abril. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar una unitat al lloc dels fets, a l’alçada de la Zona Franca barcelonina, i va atendre els quatre ocupants del vehicle que van resultar ferits amb contusions i hematomes. La part davantera del vehicle va quedar totalment destrossada.

Els mossos d’esquadra van obrir una investigació per aclarir com va ser possible que el vehicle intentés travessar la via del tren quan passava una locomotora de Ferrocarrils de la Generalitat. No ha transcendit si la barrera que hauria d’haver impedit el pas del vehicle estava baixada o si no va funcionar adequadament.

El perfil de X de Ferrocarrils de la Generalitat no va donar cap informació d’aquest accident. Tampoc ho va explicar l’Agència Catalana de Notícies ni els mitjans de comunicació públics de la Generalitat, TV3 i Catalunya Ràdio. Si en l’accident hagués estat implicat un tren de Rodalies de Renfe segur que us n’hauríeu assabentat. Coses que passen a l’oasi mediàtic de Catalunya.

(Visited 414 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari