TV3 investigarà l’incident de Francesc de Dalmases al ‘FAQs’

El Comitè d'Empresa considera “intolerable” l’actitud del diputat de Junts contra una periodista del ‘FAQs’

Francesc de Dalmases
Francesc de Dalmases

La presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Rosà Romà, ha anunciat que TV3 investigarà la intimidació contra una periodista que la direcció del programa de FAQs (TV3) atribueix al diputat de Junts Francesc de Dalmases, arran de la informació avançada per EL TRIANGLE i detallada per Eldiario.es i Nació Digital.

El comitè d’empresa de TV3 ha expressat aquest dimarts el seu rebuig contra el comportament de Francesc de Dalmases, manifestant que “estem rotundament en contra de la intimidació i de l’intent de coacció del dret a la informació”. El comitè ha considerat “intolerable l’actitud de De Dalmases”, el qual va agafar pel braç i va escridassar la periodista el passat 9 de juliol, segons ha confirmat el director del FAQs, Pere Mas.

L’incident protagonitzat pel diputat de Junts aquest cap de setmana també ha generat el rebuig del Col·legi de Periodistes de Catalunya: “Prou coaccions i agressions als i les periodistes!”. El col·legi ha afegit que “estem farts de recuperar i recordar” els comunicats en aquest sentit.

Per la seva part, el Grup de Periodistes Ramon Barnils, alineat amb l’independentisme, ha manifestat una “extraordinària preocupació” per aquestes informacions i ha anunciat l’obertura d’un “procediment intern”, donat que De Dalmases és soci d’aquest col·lectiu.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.