‘FAQS’ diu adeu a la seva última nit a TV3

El programa del Terrat presentat per Cristina Puig, acompanyada per Pilar Rahola i Quico Sallés, ha estat constantment criticat per la seva parcialitat i la seva tendència a afavorir a l'independentisme

  Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3)
  Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3).

  Avui, dissabte 16 de juliol, serà l’última nit de ‘FAQS’ en TV3. La pròxima temporada la cadena catalana prescindirà dels serveis del programa de El Terrat que presenta Cristina Puig, acompanyada per Pilar Rahola i Quico Sallés.

  ‘FAQS’ va néixer en el 2017 en plena expansió del procés independentista i es va convertir en un referent d’anàlisi política en la televisió catalana. Primer va ser presentat per Ricard Ustrell amb una audiència del 19% de ‘share’. En el 2018 Laura Rosell va agafar el relleu i va mantenir les audiències. La baixada del programa ha coincidit amb el declivi del procés i amb l’arribada de Cristina Puig com a presentadora (15%).

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Una publicación compartida de Preguntes freqüents (@faqstv3)

  ‘Preguntis freqüents’ ha estat constantment criticat per la seva parcialitat i la seva tendència a afavorir a l’independentisme. Rahola ha negat que l’adeu de ‘FAQS’ hagi estat per la caiguda d’audiència: “Diguem-ho clar: perquè els partits polítics ho volien fulminar. Al final, el ‘FAQS’ incomodava a tots: als quals es passaven el dia portant el programa al Consell, al Parlament, als quals anaven permanentment a la comissió parlamentària a esbudellar-lo i embrutir-lo, però eren els mateixos partits que es negaven a venir al programa, a ser entrevistats. Una vegada i una altra demanant entrevistes i sempre dient que no, i després a la comissió parlamentària a deixar-ho verda”.

  (Visited 769 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari