Detenen per segon cop el metge d’Interior acusat d’abusar de cinc agents dels Mossos

La policia ha decidit tornar-lo a arrestar per "la gravetat" dels fets denunciats per la cinquena víctima

  Agents dels Mossos d'Esquadra

  Foto: @mossos

  Els Mossos d’Esquadra han detingut per segona vegada el metge del Departament d’Interior acusat d’abusar sexualment de cinc dones agents dels Mossos. El facultatiu, que treballava al Servei de Vigilància de Salut Laboral, va ser arrestat el passat 20 de maig, quan ja s’havien presentat tres denúncies contra ell, però va ser posat en llibertat amb càrrecs dos dies després.

  La setmana passada, dues agents més dels Mossos van denunciar el metge també per abusos sexuals i, arran d’això, segons ha avançat la periodista Anna Punsí, la unitat que porta la investigació ha decidit tornar-lo a detenir. “La gravetat” dels fets de la cinquena demandant, denunciats formalment el passat divendres, haurien motivat la decisió dels Mossos.

  El metge exercia com a funcionari des del 2017 i està suspès de sou i feina des de fa un mes. Malgrat que una de les víctimes va denunciar-lo el març del 2020, el facultatiu va poder continuar visitant pacients fins al novembre del 2021, i l’única mesura que el Departament va prendre davant la primera denúncia d’abusos va ser assignar-li una infermera perquè el “vigilés”. Les víctimes asseguren que durant molt de temps no s’han sentit acompanyades i que, fins que els casos s’han fet públics, han rebut poc suport per part d’Interior.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.