Dues agents més dels Mossos denuncien el metge d’Interior per abusos sexuals

Ja són cinc les dones que han demandat el facultatiu, que s'enfronta a una pena d'entre 4 i 10 anys de presó

Vehicle dels Mossos
Vehicle dels Mossos

Dues agents més dels Mossos d’Esquadra han denunciat el metge del Departament d’Interior acusat d’abusos sexuals, segons ha avançat TV3. La setmana passada van transcendir els tres primers casos, de manera que ja són un total de cinc les agents que han demandat el facultatiu per tocaments indeguts.

La quarta denúncia va arribar el passat divendres a través de la bústia anònima sobre assetjament que el Departament va posar en funcionament arran dels primers casos, i ja s’ha presentat formalment. Interior, a més, ha ofert assistència jurídica i psicològica a la víctima.

El cinquè cas s’ha posat en coneixement del Departament aquest dimarts a través del Sindicat Autònom de Policia, però l’agent encara no ha presentat formalment la denúncia perquè es troba hospitalitzada. Un cop es formalitzi la demanda, Interior activarà el protocol d’assetjament.

El metge va ser detingut el passat 23 de maig pels Mossos d’Esquadra i va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. L’acusat s’enfronta a una pena d’entre 4 i 10 anys de presó per presumptament haver comès un delicte d’abús sexual amb agreujant i, malgrat que la primera denúncia es va interposar el 2020, el metge va poder continuar visitant pacients fins al novembre del 2021.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.