Els exconvergents que han quedat fora de JxCat busquen una aliança

Responsables del PDECat, el PNC, Convergents, la Lliga Democràtica i Lliures es reuneixen aquest dimarts

Bonvehí, amb Chacón

Diferents famílies polítiques que s’han anat disseminant després de la desfeta de Convergència Democràtica estan buscant una possible aliança de cara a les pròximes eleccions municipals, segons avança La Vanguardia. Aquestes formacions, creades per part d’exdirigents convergents, són les que han quedat fora de Junts per Catalunya.

Responsables del PDECat, el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Convergents, la Lliga Democràtica i Lliures tenen previst reunir-se aquest dimarts per explorar futurs acords que els permeti anar junts a pròximes eleccions, com podrien ser les municipals del 2023.

Algunes fonts apunten, però, que encara no hi ha cap acord i que la reunió de demà és un primer intent entre els representants d’aquestes forces d’exconvergents per buscar possibles punts en comú. La mateixa informació avança que ja hi ha hagut trobades bilaterals i algunes amb més de dos interlocutors i que han trobat que hi ha interès a concretar una aliança.

S’apunta que d’haver-hi finalment una aliança entre les formacions que es reuneixen aquest dimarts, ja s’assumeix que la força principal serà el PDECat. Però algunes fonts també apunten que no es tractarà que la formació que dirigeix Àngels Chacón acabi absorbint les altres, sinó que el que caldrà és que totes se sentin representades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides