El PP demana a Sánchez que comparegui “immediatament” per explicar el cas de la seva dona

Els populars no descarten cridar a Begoña Gómez a la comissió d'investigació del Senat

    La diputada del PP Esther Muñoz, en roda de premsa al Congrés (Premsa PP)

    El PP considera que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hauria de comparèixer “immediatament” en roda de premsa per donar explicacions sobre la decisió d’un jutjat de Madrid d’obrir diligències sobre la seva dona, Begoña Gómez, per un presumpte delicte de tràfic d’influències. “És urgent, imperatiu i necessari que Pedro Sánchez comparegui”, ha indicat la diputada del PP Esther Muñoz en una roda de premsa al Congrés.

    A parer de Muñoz, el problema no és Gómez, sinó el fet que l’executiu espanyol aprovés finançament per a empreses “recomanades” per ella. De fet, els populars no descarten cridar a la mateixa Gómez a la comissió d’investigació del Senat sobre el cas Koldo. “Deixem obertes totes les portes”, ha assenyalat la diputada. Des del PP consideren que qui posa al “focus” a Gómez no és el PP, sinó el mateix Sánchez amb el seu “silenci”. “El que ha de fer és sortir i donar explicacions”, ha reiterat Muñoz.

    Segons els populars, el govern espanyol ha intentat tapar el que s’ha conegut aquest matí amb la designació de la vicepresidenta Teresa Ribera com a candidata del PSOE a les europees. Així mateix, Muñoz ha remarcat que el cap de l’executiu ha marxat “de pressa i corrents” de la sessió de control celebrada aquests matí a la cambra baixa per preparar la compareixença que ells demanen.

    La diputada del PP ha recordat que els socialistes acumulen múltiples “escàndols” de corrupció relacionats amb el cas Koldo i amb “l’entorn familiar” de Sánchez, i els ha enumerat: “Tenim al seu sogre, que s’enriqueix amb aquelles saunes, que tots sabem a quin tipus de saunes em refereixo; al seu pare, que s’enriqueix amb fons Next Generation; tenim al seu germà, que curiosament ha mudat el seu domicili a 16 kilòmetres d’Espanya, a Portugal, només per no pagar impostos a Espanya (…); i per descomptat els escàndols al voltant de les activitats de la seva dona, Begoña Gómez”, ha dit Muñoz.

    (Visited 21 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari