Sánchez cancel·la l’agenda i valora deixar la presidència pels atacs a la seva dona

"Val la pena tot això? Sincerament, no ho sé", afirma en una carta on avança que compareixerà dilluns per explicar-se

El president del govern central, Pedro Sánchez, en un fòrum financer (La Moncloa)

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha difós aquesta tarda una carta on anuncia que, arran de l’obertura de diligències judicials contra la seva dona, decideix cancel·lar tota la seva agenda per “reflexionar” si vol seguir al càrrec.

“Val la pena tot això? Sincerament, no ho sé”, afirma en una missiva on avança també que compareixerà dilluns per explicar-se. “M’urgeix respondre’m a la pregunta de si val la pena, malgrat el fang on la dreta i la ultradreta pretenen convertir la política. Si he de continuar al capdavant del Govern o renunciar a aquest alt honor. Tot i la caricatura que la dreta i la ultradreta política i mediàtica han intentat fer de mi, mai he tingut aferrament al càrrec”, afirma el líder del PSOE.

Tot plegat, avui que un jutjat de Madrid ha obert diligències per presumpte tràfic d’influències contra Begoña Gómez, dona de Sánchez. El procediment està en mans del jutjat número 41 de la capital espanyola, que preveu ordenar la compareixença de diversos testimonis per delimitar els negocis de Gómez.

Concretament, el magistrat vol investigar les presumptes relacions de la dona de Sánchez amb diverses empreses privades, com Globalia o Air Europa, que van acabar rebent fons i contractes públics de l’executiu de Sánchez. La investigació s’ha obert arran d’una denúncia presentada pel sindicat Manos Limpias, on reclamen la citació de Gómez.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari