Bolaños considera “una denúncia falsa més” la investigació sobre la dona de Sánchez

Patxi López diu que és una acusació "sense cap prova" per "embrutar i difamar"

    El ministre de la Presidència i Justícia, Félix Bolaños, al Congrés (Congrés dels Diputats)

    El Govern d’Espanya ha lamentat aquest dimecres a la decisió d’un jutjat de Madrid d’obrir diligències per presumpte tràfic d’influències contra Begoña Gómez, dona del president Pedro Sánchez, i, en paraules del ministre de la Presidència i Justícia, Félix Bolaños, ho consideren “una denúncia falsa més”. El líder del grup socialista a la cambra, Patxi López, també s’ha referit a l’assumpte i ha lamentat que la decisió judicial obeeixi a una estratègia d’acusació “sense cap prova” pensada només per “embrutar i difamar”. “N’estic fart”, ha manifestat López en declaracions a la premsa.

    Des del Congrés, fonts de la cúpula del govern central han admès aquest migdia que la cara trista que Sánchez feia en arribar i marxar de l’hemicicle responia al seu estat d’ànim davant les informacions sobre la seva parella, sorgides d’una denúncia de Manos Limpias. Consideren, però, que no tindrà recorregut legal: “És una denúncia falsa que no va enlloc”, han remarcat des de l’entorn del president espanyol.

    A la Moncloa opinen que el procediment beu d’un muntatge i lamenten que el PP s’hi hagi sumat traspassant “una línia” que fins ara no s’havia creuat, com és parlar de les parelles dels presidents. Malgrat que el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, no s’ha referit directament al cas en les seves preguntes a Sánchez en la sessió de control, sí que ho ha fet una altra dirigent de Gènova, Esther Muñoz, que ha demanat a Sánchez que comparegui i expliqui què hi ha de cert en les acusacions contra Gómez.

    (Visited 22 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari