Aragonès afirma que l’acord sobre el Hard Rock actualitzava “característiques tècniques” i “no canvia el rumb”

El president català assegura que no han "amagat res" i destaca que el seu executiu va publicar-lo al portal de transparència

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb l'alcalde de Belfast, Ryan Murphy - Foto: ACN, Marina López / Mar Martí

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat aquest dimecres que l’acord de govern del 27 de febrer sobre Hard Rock “no canvia el rumb ni la naturalesa del projecte que hi havia fins ara”, i ha argumentat que es tracta d’un document impulsat per actualitzar “característiques tècniques”.

    Des de Belfast, Aragonès ha recordat que és un projecte que no considera una prioritat i que no tenia “ni un euro” previst als pressupostos, que finalment no van aconseguir aprovar. El president català en funcions ha negat haver amagat aquest acord i ha recordat que és el govern mateix qui l’ha fet públic a través del portal de transparència, difon l’ACN. Aragonès, a més, ha emmarcat les crítiques sorgides després de la notícia al clima de campanya. “No entraré en dinàmica electoralista”, ha manifestat.

    El govern de la Generalitat va renovar el seu compromís amb el projecte de Hard Rock el mateix dia que va tancar l’acord de pressupostos amb el PSC, ha avançat la revista Directa i ha confirmat l’ACN aquest dimecres. Aquell nou acord de govern sobre Hard Rock, però, no es va mencionar a la roda de premsa posterior ni es va facilitar als mitjans de comunicació, com es fa habitualment, afegeix la mateixa informació.

    (Visited 39 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari