La Moncloa tanca la porta a la proposta de referèndum d’Aragonès

Pilar Alegría manté que la petició del president català "no està al full de ruta" del govern central i va en contra del "retrobament"

  La ministra d'Educació i portaveu del govern central, Pilar Alegría (Pool Moncloa / José Manuel Álvarez)

  La portaveu del govern espanyol, Pilar Alegría, ha tancat la porta aquest dimarts a la proposta de referèndum que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha presentat a Barcelona, i ha assegurat que “la posició que ha traslladat Aragonès és la seva posició, però no és en absolut la d’aquest govern, i menys la de la majoria de la societat catalana”. En la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, Alegría, a més, ha vinculat la proposta de referèndum a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12-M.

  Segons la també ministra d’Educació, la iniciativa del president de la Generalitat “va en contra” de l’aposta del seu govern per la “unitat, el retrobament i l’avenç de Catalunya i Espanya”, una política que, com ha assegurat la portaveu de l’executiu central, té el suport “de la majoria de la societat catalana”.

  Alegría ha insistit que la proposta d’Aragonès “no està en absolut al full de ruta” del govern espanyol, tot i que ha negat que la petició pugui afectar la legislatura de l’executiu central.

  (Visited 35 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari