El PP porta a la Junta Electoral la presentació d’un informe jurídic sobre un referèndum per part d’Aragonès

Els populars acusen el president de la Generalitat i candidat d'ERC al 12-M d'una "utilització partidista i electoralista"

El PP ha denunciat davant la Junta Electoral la roda de premsa que ha convocat aquest dimarts el president de la Generalitat i candidat d’ERC, Pere Aragonès, per presentar un informe jurídic sobre les vies per celebrar un referèndum. Els populars atribueixen una “utilització partidista i electoralista” a Aragonès, que es reuneix amb el director de l’Institut d’Estudis Autonòmics, l’òrgan que ha elaborat l’informe.

El PP argumenta que la roda de premsa d’Aragonès substitueix la de la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, que compareix setmanalment després del Consell Executiu. La presidenta del comitè electoral de campanya del PP, Dolors Montserrat, ha avisat que el seu partit “vigilarà de prop” que ERC no utilitzi les institucions per beneficiar-se’n electoralment, recull l’ACN.

“Davant de cada ús electoralista, hi haurà una denúncia del PP. L’independentisme, com el socialisme sanchista, s’ha pensat que les institucions els pertanyen i no ho permetrem”, ha afegit Montserrat. Així mateix, ha lamentat que ERC busqui un “nou procés” amb un referèndum que, segons ha dit, només portaria “divisió i decadència” a Catalunya. “Aquests són els socis del PSOE i del PSC”, ha conclòs.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari