El bisbe emèrit de Solsona es casa per l’Església amb l’escriptora i psicòloga Sílvia Caballol

El Papa ha concedit la secularització a Xavier Novell, que continua sent bisbe, però sense poder exercir

  El bisbe emèrit de Solsona, Xavier Novell, i l'escriptora i psicòloga Sílvia Caballol es casen (Instagram: silviacaballol)

  El bisbe emèrit de Solsona Xavier Novell i l’escriptora i psicòloga Sílvia Caballol han contret matrimoni a través de l’Església. Segons ha desvelat Caballol en una publicació a Instagram, han pogut fer aquest pas gràcies al permís del Papa, el qual ha concedit a Novell la secularització.

  “Creia honest, després de tant de temps que ens acompanyeu, no ocultar-vos que el Xavier i jo, finalment, ens hem pogut casar per l’Església, gràcies a la misericòrdia del Sant Pare que li ha concedit la secularització. He quedat admirada de la gran qualitat humana i espiritual del Papa Francesc. Ha estat un camí llarg, però hem pogut regularitzar la nostra situació canònica: casar-nos com desitjàvem i poder tornar a rebre la comunió. Ell continua sent bisbe, però sense poder exercir el ministeri“, ha explicat la ja muller del bisbe emèrit.

  Novell va renunciar al seu càrrec de bisbe de Solsona a finals d’agost del 2021, a causa de la seva relació amorosa amb Caballol, psicòloga i escriptora de novel·la eròtica. Tres mesos després, ambdós van casar-se pel civil al jutjat de pau de Súria (Bages), i l’abril del 2022 el matrimoni va tenir bessones.

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Una publicación compartida de Silvia Caballol (@silviacaballol)

  (Visited 102 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari