L’esposa de l’exbisbe de Solsona carrega contra Rahola i Sor Lucía Caram

Sílvia Caballol trenca el silenci sobre les afirmacions que s'han fet de Xavier Novell

  L'escriptora i psicòloga Sílvia Caballol, i l'exbisbe de Solsona Xavier Novell

  Foto: 'Planta Baixa' - TV3

  La psicòloga i escriptora Sílvia Caballol, esposa de l’exbisbe de Solsona Xavier Novell, ha trencat el seu silenci i s’ha dirigit, a través de les xarxes socials, a la monja Sor Lucía Caram i a la periodista Pilar Rahola, a qui ha retret alguns comentaris que han fet sobre el seu marit. “He callat fins ara, però m’he decidit a parlar tot i saber que tinc la baralla més que perduda”, ha escrit Caballol a Instagram.

  L’escriptora ha recriminat a Rahola les seves acusacions d'”homòfob” i “integrista” dirigides a Novell, paraules que, a parer de l’esposa de l’exbisbe, “es diuen massa a la lleugera” i que pretén aturar. Rahola va assenyalar Novell per les seves teràpies per ‘curar’ l’homosexualitat, però Caballol assegura que la periodista només veu la “punta de l’iceberg” i que “hauria pogut brillar defensant aquests temes sense necessitat de jutjar i sentenciar ningú”.

  A Sor Lucía Caram, l’esposa de Novell li retreu afirmacions com “pertorbat mental, desequilibrat mental o equivalents”, expressions que la monja va fer servir per referir-se a l’exbisbe de Solsona en el programa Todo es Mentira de la cadena Cuatro. “Em semblen qualificatius molt seriosos per dirigir-los a algú, estimada germana. Ho veig una manca de respecte a la professió i a les moltes persones que s’enfronten a diversos tipus de trastorn mental”, afirma Caballol.

  “Penso i sento que no es pot anar a la televisió, tan a la lleugera, deixar anar afirmacions tan feridores, compromeses i contundents, i quedar-se tan ampla”, recrimina l’escriptora a Sor Lucía Caram. L’esposa de Novell també dedica unes paraules a Aleix Albareda, el director de la comèdia teatral sobre el seu matrimoni Lo del bisbe, a qui ha qualificat de “persona oportunista que ha sabut aprofitar l’ocasió per aconseguir ‘el seu moment’, al preu que sigui”.

  Caballol ha negat que ella o Novell hagin parlat mai amb Albareda, i ha criticat la comèdia sobre el seu casament amb l’exbisbe de Solsona. “No em ve de gust veure escenes, per a mi tan denigrants, com que una noia encarnant el meu personatge s’agenolli lascivament entre les cames del ‘bisbe’, el meu marit”, ha manifestat l’escriptora, que ha conclòs que “la crueltat té molts vestits, i l’humor, en aquest cas, és un d’ells“.

   

  Ver esta publicación en Instagram

   

  Una publicación compartida de Silvia Caballol (@silviacaballol)

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides

   

  Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.