L’exbisbe de Solsona es casa per la via civil amb Sílvia Caballol

L'escriptora i Xavier Novell s'han donat el 'sí' al jutjat de pau de Súria (el Bages)

Xavier Novell, exbisbe de Solsona
Xavier Novell, exbisbe de Solsona

El bisbe emèrit de Solsona, Xavier Novell, i la psicòloga i escriptora de novel·la eròtica Sílvia Caballol s’han casat aquest dilluns a la tarda al jutjat de pau de Súria (el Bages). Tal com ha avançat el programa Planta Baixa de TV3, la cerimònia s’ha dut a terme en la més estricta intimitat, i només hi han assistit els testimonis: la mare de Caballol i la seva parella.

Com que Novell està a l’espera d’aconseguir la dispensa dels càrrecs eclesiàstics, la qual li ha de donar el Vaticà, l’única via possible per casar-se amb l’escriptora era la civil. La parella va sol·licitar al jutge contraure matrimoni aquest dilluns, fora de l’horari habitual, i s’han donat el ‘sí’ quan l’exbisbe ha plegat de la seva nova feina.

Com va desvelar el diari ABC a principis de novembre, Novell treballa a Semen Cardona, una empresa catalana dedicada a la inseminació artificial porcina d’alt rendiment que exporta a una vintena de països.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides