Dani Alves compareix a l’Audiència de Barcelona per primera vegada després de sortir en llibertat provisional

A més de comparèixer un cop per setmana, l'exfutbolista té prohibit acostar-se o contactar amb la víctima i té els passaports retirats

    Dani Alves i la seva advocada, Inés Guardiola, arribant per primera vegada a l'Audiència de Barcelona després de sortir de la presó sota fiança (ACN)

    L’exfutbolista brasiler Dani Alves ha comparegut aquest dijous a l’Audiència de Barcelona per primera vegada des que va sortir de la presó després de pagar la fiança d’un milió d’euros. Ho ha fet acompanyat de la seva advocada, Inés Guardiola, i, mentre continuï en llibertat provisional, haurà de comparèixer cada divendres davant de la secretaria de la secció 21 de l’Audiència, així com totes les vegades que sigui requerit.

    Aquest primer cop, però, ho ha fet en dijous, ja que demà divendres és festiu. En aquestes compareixences, Alves ha de signar segons s’hi ha presentat. Un cop ha signat, l’exfutbolista ha sortit de l’Audiència al cap de pocs minuts. A més d’aquesta obligació, té prohibit acostar-se o contactar amb la víctima i té els passaports retirats.

    Després de veure’l entrar i a la sortida, un jove ha cridat des de lluny a Alves “violador”, tot queixant-se que estigués fora de la presó. Ho ha fet darrere les tanques instal·lades al passeig de Lluís Companys i que allunyen periodistes i altres persones que s’hi volguessin apropar.

    El brasiler va sortir del centre penitenciari Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) aquest dilluns a la tarda, uns dies després que l’Audiència n’acordés la llibertat provisional a l’espera de la sentència ferma. L’exjugador ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó per agressió sexual.

    (Visited 35 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari