Dani Alves surt en llibertat provisional després de pagar la fiança d’un milió d’euros

La Fiscalia i l'advocada de la víctima han presentat un recurs contra la decisió de l'Audiència de Barcelona

    L'exfutbolista Dani Alves sortint de Brians 2 acompanyat per la seva advocada (ACN)

    L’exfutbolista i exjugador del Barça Dani Alves ha sortit aquest dilluns a la tarda, poc abans de les 16:30 hores, en llibertat provisional després d’haver ingressat el milió d’euros de fiança que li va imposar l’Audiència de Barcelona la setmana passada per poder estar en llibertat mentre es resolen els recursos interposats contra la sentència que el va condemnar a quatre anys i mig de presó com a culpable d’agressió sexual. A part de la fiança, la seva defensa ha entregat els passaports al tribunal i Alves haurà de comparèixer cada divendres a l’Audiència de Barcelona. A més, té prohibit acostar-se o contactar amb la víctima, segons la resolució de l’Audiència.

    El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha comunicat aquest matí que ja constava l’ingrés al compte de la sessió 21a de l’Audiència de Barcelona. L’exfutbolista del FC Barcelona no va arribar a fer efectiva la fiança divendres passat, quan la seva defensa va demanar que s’ampliés una hora el termini, fins a les 15 hores. En la seva darrera declaració, Alves va assegurar que no fugiria d’Espanya si se li concedia la llibertat provisional, la qual havia sol·licitat la seva advocada esgrimint el fet que el futbolista, empresonat des del 20 de gener del 2023, ja havia complert una quarta part de la pena.

    La Fiscalia ja ha presentat recurs contra la llibertat provisional d’Alves sota fiança, mentre que la defensa de la víctima, emmarca la decisió de l’Audiència en una “justícia per a rics”. Si el tribunal estimés els recursos i decidís augmentar la fiança o retirar-la, l’exfutbolista podria tornar a presó a l’espera de la sentència ferma.

    La sentència condemnatòria va considerar provat que Alves va agredir sexualment una noia als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona, però li va rebaixar la pena a quatre anys i mig perquè l’exfutbolista va abonar els 150.000 euros reclamats per l’acusació, fet que es va considerar reparació del dany. La Fiscalia i la defensa de la víctima han presentat recursos contra la resolució en considerar que la condemna hauria de ser més elevada.

    (Visited 58 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari