Aragonès nega coordinar els CDR i acusa el CNI de “mentir”

El president de la Generalitat destaca que la informació "és incompleta" i està "fora de tota realitat"

  El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)
  El president del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès (ACN)

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha negat que fos el coordinador dels CDR, tal com s’indica en els documents del CNI que justifiquen haver-lo espiat sota aquest argument, i ha acusat els serveis d’intel·ligència espanyols de faltar a la veritat. En una atenció als mitjans aquest divendres a Vilablareix (Gironès), Aragonès ha lamentat les “mentides” incloses en els documents, i ha assegurat que “no tenen cap base”.

  De fet, el cap de l’executiu català ha subratllat que la informació és “incompleta” perquè està plena de pàgines senceres tacades de negre -per ocultar dades reservades- i ha insistit que algunes de les informacions estan “fora de tota realitat i del sentit comú”. “És per riure, sembla una aventura de Mortadel·lo i Filemó”, ha dit Aragonès, en referència als còmics d’humor de Francisco Ibáñez.

  El president de la Generalitat ha considerat “absurd” vincular l’independentisme amb la “clandestinitat” perquè el moviment actua “a plena llum del dia”, i ha assenyalat ell es preocuparia per la seguretat nacional d’Espanya, ja que una part d’aquesta està “en mans” d’un servei d’intel·ligència que comet “errors d’aquesta magnitud” i justifica una vulneració de drets fonamentals basant-se en “mentides”.

  (Visited 40 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari