La justícia ordena desmuntar l’Eix Verd de Comte Borrell impulsat pel govern de Colau

L'Ajuntament de Barcelona recorrerà la sentència i es planteja un pla de millora que concretarà al juny

Tasques de manteniment a la superilla de Sant Antoni

Una jutgessa ha revocat l’acord de l’Ajuntament de Barcelona de l’etapa d’Ada Colau pel qual es va aprovar l’eix verd de Comte Borrell, en concloure que no es podia tramitar com una obra ordinària sinó que, per fer per a vianants el carrer, havia de modificar-se el Pla General Metropolità (PGM).

Així, i tal com ja va ocórrer amb una sentència de l’eix verd de Consell de Cent, el jutjat demana desfer l’obra de la superilla de l’Eixample i tornar a l’estat previ del carrer.

En la resolució judicial, a la qual ha tingut accés EFE, es dona la raó a la Unió d’Eixos Comercials Turístics de Barcelona (Barcelona Oberta), que havia presentat un recurs contra aquesta actuació urbanística a Comte Borrell.

L’entitat ha afirmat que no sol·licitaran l’execució de la sentència, perquè aquest, diuen, “no era l’objectiu de la denúncia”. En tot cas, estan oberts a la mediació.

De fet, a Consell de Cent no s’ha desmuntat res, sinó que s’ha iniciat un procés de mediació per voluntat de totes les parts.

L’Ajuntament de Barcelona recorrerà la sentència i es planteja un pla de millora que concretarà al juny.

(Visited 130 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “La justícia ordena desmuntar l’Eix Verd de Comte Borrell impulsat pel govern de Colau”

  1. Yo en Consell de Cent… defensor de los nuevos espacios; hoy vecino de contenedores de basura, raíders… y del horroroso vidrio que depositan con ruido los bares/restaurantes , dejan frente mi casa; no en su puerta; luego llega un camión que recoge con un ruido, que si fuera actividad privada no permitirían. Y yo, con problemas para descargar mi compra, bajar mis maletas..
    Bueno es no que bien empieza y bien acaba. La vía verde es alivio para los no vecinos y alegría para los bares/restaurantes. Para Los vecinos..muy mejorable, para algunas casas.

    Respon

Feu un comentari