Sabrià titlla la documentació desclassificada sobre Aragonès “d’escombraries política”

El viceconseller creu que el govern de Sánchez coneixia l'espionatge, però diu que no s'han de trencar les negociacions

    El viceconseller d'Estratègia i Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Sergi Sabrià (@Esquerra_ERC)

    El viceconseller d’Estratègia i Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Sergi Sabrià, ha qualificat la documentació parcial desclassificada del cas Pegasus, que assenyala el president del govern català, Pere Aragonès, com a dirigent dels CDR, “d’escombraries política”, i ha assegurat que la informació està plena d’invencions sense cap justificació ni prova. “Evidentment que Aragonès no liderava els CDR”, ha assegurat en una entrevista a Ser Catalunya.

    Pel que fa a la documentació desclassificada, Sabrià ha explicat que està plena de pàgines tapades i que només han pogut a accedir a textos “parcials”. Per això, espera que aquesta desclassificació sigui un “primer pas”, però ha recordat al govern del socialista Pedro Sánchez que n’ha de fer d’altres: “Ha de desclassificar i deixar d’espiar els seus rivals”, ha afegit.

    D’altra banda, el viceconseller ha donat per fet que el govern de Sánchez coneixia l’espionatge. “Comença en una etapa del PP, però acaba amb Sánchez investit. Segur que no és instantani fer-se amb totes les forces de l’Estat, però a mi se’m fa difícil pensar que no ho coneixien“, ha comentat. No obstant això, ha defensat que no s’han de trencar les negociacions perquè “seria renunciar a fer política”.

    “És un tema d’oportunitats i de números. El PSOE ens necessita i ens permet fer possibles els impossibles“, ha afirmat Sabrià, que ha recordat que els socialistes també deien que no eren possibles els indults, la reforma del Codi Penal i l’amnistia, i han acabat passant. Per això, s’ha mostrat confiat que el referèndum també arribarà.

    (Visited 59 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari