Aragonès carrega contra la “intencionalitat política” de García Castellón

El president de la Generalitat diu que considerar terrorisme una manifestació és una "aberració democràtica"

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, atén els mitjans de comunicació des de la delegació del govern català a Suïssa (Arnau Carbonell / Presidència)

    El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha carregat contra el jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón, a qui ha acusat de tenir “intencionalitat política” i un “alineament total amb les tesis del PP i de Vox”. Després que l’Audiència Nacional hagi rebutjat el recurs de la Fiscalia contra la seva decisió d’enviar al Tribunal Suprem la causa del Tsunami Democràtic amb acusacions de terrorisme, Aragonès ha afirmat que “hem de denunciar l’ús de la justícia per part de determinades opcions polítiques en contra la llibertat d’expressió i de manifestació”.

    El cap de l’executiu català ha insistit que considerar terrorisme una manifestació és una “aberració democràtica”, i ha lamentat que el jutge tingui “una obsessió contra l’independentisme català”. Per tot això, ha defensat Aragonès, l’aprovació de la llei d’amnistia, prevista pel pròxim 30 de gener, és “més necessària que mai”.

    (Visited 37 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari