El PP considera de “gravetat extrema” les paraules de Ribera sobre García Castellón

Els populars acusen el govern de Sánchez d'assumir "l'argumentari independentista" sobre el 'lawfare'

    El portaveu del PP, Borja Sémper (Premsa PP)

    El PP creu que les declaracions de la vicepresidenta tercera del govern central, Teresa Ribera, sobre el jutge de l’Audiència Nacional Manuel García Castellón, a qui ha acusat de tenir “tendència” a actuar en “moments polítics sensibles” i en una “mateixa direcció”, són d’una “gravetat extrema”. Segons recull l’ACN, fonts de la formació popular han criticat que l’executiu del socialista Pedro Sánchez tingui el mateix discurs que l’independentisme català.

    El sanxisme assumeix el discurs independentista que la justícia no és imparcial i Ribera posa veu als que diuen que a Espanya hi ha lawfare. Fa mal veure el govern del nostre país recitar l’argumentari independentista”, han apuntat des del PP. En aquest sentit, el partit que lidera Alberto Núñez Feijóo ha manifestat que “cada cop costa més” diferenciar les declaracions que fan els dirigents del PSOE d’aquelles que fan els d’ERC o Junts.

    Els populars també demanen saber si el ministre de la Presidència i de Justícia, Félix Bolaños, opina com Ribera, i assenyalen que “el seu silenci i el de Sánchez confirmarien que el PSOE ja no creu en aquells estaments de la justícia espanyola en què no hi hagi un jutge o magistrat elegit directament pel president”. El portaveu del PP, Borja Sémper, s’ha pronunciat en la mateixa línia que la seva formació, i ha lamentat en una publicació a X el que considera un “atac” del govern a la “divisió de poders”.

    (Visited 53 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari