Feijóo afirma que el PSOE “està aplicant” el programa electoral de Junts

El PP reclama a Santos Cerdán i Jordi Turull una roda de premsa conjunta per detallar els acords

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, al Senat (Premsa PP)

    El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat aquest dimarts el president del govern central, Pedro Sánchez, de sostenir-se sobre partits que volen “desballestar constitucionalment” l’Estat, i ha afirmat que “el PSOE no està aplicant el seu programa electoral, sinó el de Junts per Catalunya”. En una trobada amb diputats i senadors del PP a Madrid, el president de la formació ha considerat que s’està produint una “acceleració” del “ritme de cessions” de l’executiu de Sánchez als socis per tal de mantenir el seu “precari poder”.

    En aquest sentit, Feijóo ha avisat que els socialistes estan negociant “coses que no són seves”, com ara la igualtat davant la llei, la sobirania nacional i el “futur de la nació”, fet que, segons ha defensat, “hem de denunciar i intentar evitar”. “En aquest context, donat que els independentistes no donaran treva, anunciem als espanyols que activarem una ofensiva política, institucional i social per defensar la Constitució, la igualtat dels ciutadans i la integritat del nostre país”, ha afegit el dirigent popular.

    D’altra banda, Feijóo ha reclamat al secretari d’organització del PSOE, Santos Cerdán, i al secretari general de Junts, Jordi Turull, els quals demà es reuniran a Madrid, que ofereixin una roda de premsa conjunta per detallar els acords tancats darrerament per ambdós partits. “Que ens diguin exactament què s’entén per cessió integral de la immigració i de pas que ens diguin com van les negociacions d’aquest possible referèndum”, ha demanat el líder del PP.

    (Visited 34 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari