ERC retreu al PSC que condicioni els pressupostos al Hard Rock i “obviï” millores en educació o salut

Raquel Sans assegura que el complex està pendent de l'aprovació del pla director urbanístic

    Roda de premsa de la portaveu d'ERC, Raquel Sans (ACN)

    La portaveu d’ERC, Raquel Sans, ha retret al PSC que posi com a “gran requisit” per a negociar els pressupostos del 2024 desencallar el projecte recreatiu que Hard Rock vol instal·lar al Tarragonès i, en canvi, “obviï” inversions en educació o salut. “Sorprèn que posi el focus en aquestes qüestions i no en l’informe PISA o la sequera”, ha criticat aquest dilluns la republicana en roda de premsa.

    Els socialistes han insistit al govern català que no pactaran els comptes de l’any vinent si no resol els tres grans projectes que van facilitar els vots del PSC als del 2023: el Hard Rock, el perllongament de la carretera B-40 al Vallès Occidental i l’ampliació de l’aeroport del Prat. Sans, però, ha defensat que el complex de Hard Rock està pendent de l’aprovació del pla director urbanístic (PDU) i, per tant, està encallat per un “tema administratiu”.

    D’altra banda, sobre la visita d’un grup d’eurodiputats aquesta setmana a Catalunya per veure-hi l’aplicació de la immersió lingüística, Sans ha alertat que el Parlament Europeu “no és competent per fer una missió d’aquestes característiques”, la qual s’ha orquestrat per part del PP per “boicotejar” la llengua catalana. “Tenim un sistema d’immersió lingüística que fa molts anys que funciona, que s’ha d’anar millorant, però és un model d’èxit i un dels grans consensos del nostre país”, ha defensat la portaveu d’ERC.

    (Visited 50 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari