El PP ironitza que només Pedro Sánchez “sap què és digne i just”

El candidat del PPC diu que "per a Sánchez no són els jutges els que poden condemnar Puigdemont o processar la seva dona"

Alejandro Fernández

El candidat del PPC a les eleccions catalanes del pròxim 12-M, Alejandro Fernández, ha reaccionat a la decisió del president del govern central, el socialista Pedro Sánchez, pocs minuts després que el president del govern acabés la seva compareixença per anunciar que mantindrà el càrrec. “Ha quedat clar: Per a Sánchez no són els jutges els que poden condemnar Puigdemont o processar la seva dona. Això només ho pot decidir ell, i ningú més que ell”, ha publicat a X. Fernández ha afegit que “perquè només ell sap què és digne i just”.

Els populars tenien un acte electoral aquest dilluns al matí a Sant Feliu de Llobregat, però a primera hora han cancel·lat la cita a l’espera de les declaracions de Sánchez. Una decisió que han pres després d’un cap de setmana en què els principals líders del PP han insistit que ells no canviarien la seva agenda a l’espera de la decisió del socialista.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari