UGT, sobre l’exclusió de les ministres de Podem: “No és una bona notícia”

Pepe Álvarez considera que "han fet una bona feina" mentre han estat al govern central

  El secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, en un acte del sindicat (@SG_UGT)

  El secretari general d’UGT, Pepe Álvarez, ha lamentat aquest dimarts l’exclusió de les ministres de Podem del nou executiu espanyol. “No és una bona notícia”, ha comentat el dirigent sindical en una entrevista a SER Catalunya. A parer d’Álvarez, les ministres de Podem “han fet una bona feina durant aquest període de temps”.

  “Les feines innovadores, que aporten, que fan canvis amb profunditat, sempre estan envoltades de polèmica”, ha afegit el secretari general d’UGT, que ha considerat que el president del govern central, Pedro Sánchez, hauria d'”intentar cohesionar no només els suports que no estan al govern, sinó la majoria que li dona suport dins del govern”.

  Un cop format el nou executiu espanyol, Podem s’ha quedat finalment sense cartera, de manera que les ministres d’Igualtat, Irene Montero, i de Drets Socials i Agenda 20230, Ione Belarra, surten de l’executiu, mentre que Sumar disposa de cinc ministeris.

  (Visited 18 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari