Nadia Calviño, Yolanda Díaz, Teresa Ribera i María Jesús Montero, les vicepresidentes de Sánchez

Podem queda fora del nou executiu de Sánchez i Sumar es fa amb cinc carteres

  Les noves vicepresidentes del govern de Pedro Sánchez: Nadia Calviño, Yolanda Díaz, Teresa Ribera i María Jesús Montero

  El nou govern de coalició de Pedro Sánchez comptarà amb quatre vicepresidències ocupades per dones: Nadia Calviño, Yolanda Díaz, Teresa Ribera i María Jesús Montero. En els tres primers casos, les titulars repetiran en el càrrec, mentre que Montero, que també té càrrecs de responsabilitat al PSOE, ascendirà a vicepresidenta i titular d’Hisenda. En el cas de Calviño, s’encarregarà del Ministeri d’Economia, mentre que Díaz seguirà al capdavant de Treball i Ribera farà el mateix amb les competències de Transformació Ecològica.

  Podem ha quedat fora del nou l’executiu de Sánchez, i Sumar ha assumit cinc ministeris, el mateix nombre que en l’anterior legislatura tenia la formació morada. Concretament, el partit de Díaz assumeix el Ministeri de Cultura, amb Ernest Urtasun al capdavant; el Ministeri d’Infància i Joventut, liderat per Sira Rego (Esquerra Unida); el Ministeri de Sanitat, encapçalat per Mónica García (Más Madrid); i el Ministeri de Drets Socials, amb l’exdirigent de Podem Pablo Bustinduy al capdavant.

  (Visited 34 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari