Sumar tindrà cinc ministeris amb Yolanda Díaz al capdavant i Ernest Urtasun a Cultura

Podem queda fora d'un repartiment amb ministeris per als Comuns, Más País i Esquerra Unida

Yolanda Díaz

Sumar tindrà cinc ministeris al nou govern de Pedro Sánchez i Yolanda Díaz repetirà com a vicepresidenta i titular de Treball. L’eurodiputat català Ernest Urtasun s’incorporarà a l’executiu com a ministre de Cultura. Finalment, els Comuns, Más País, Esquerra Unida i Sumar tindran quota en un govern de coalició on quedarà fora Podem. Concretament, Sira Rego serà la nova ministra d’Infància i Joventut, Mónica Garcia anirà a Sanitat i Pablo Bustinduy serà titular de Drets Socials, la cartera que fins ara ocupava Ione Belarra amb Podem.

(Visited 42 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari