Tres detinguts a Màlaga i Granada per l’intent d’assassinat d’Aleix Vidal-Quadras

La Policia Nacional els relaciona amb el tret que l'expolític català va patir a Madrid

  Policia Nacional
  Policia Nacional

  La Policia Nacional ha detingut tres persones per l’intent d’assassinat de l’expresident del PP de Catalunya i fundador de Vox, Aleix Vidal-Quadras. Segons ha avançat El Confidencial i han confirmat a l’ACN fonts policials, un dels arrestos s’ha fet a Màlaga i els altres dos a la província de Granada.

  Tots tres estarien relacionats amb el tret que l’expolític català va rebre el passat 9 de novembre a Madrid. La causa està en mans del jutge de l’Audiència Nacional Francisco de Jorge, que va obrir diligències per investigar l’atac en considerar que els fets podrien ser constitutius d’un delicte de temptativa d’assassinat de naturalesa terrorista.

  (Visited 65 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari